Gluteenittomat Old El Paso -tortillat

Uudet herkulliset Old El Paso -tortillat tarjoavat Meksikon inspiroimia elämyksiä nyt myös gluteenittomana.

Hyvä maku ja joustava rakenne

Uusi Old El Paso -gluteeniton tortilla maistuu hyvältä – kiitos innovatiivisen reseptin, maku ja rakenne ovat lähellä tavallista vehnätortillaa. Pehmeä ja joustava rakenne ei murene tai repeä rullatessa. Tortillat on tehty tapiokasta, maissista ja kvinoasta ilman lisäaineita tai lisättyä rasvaa. Yhdessä paketissa on kuusi keskikokoista tortillaa. Tortilloilla on gluteenittoman tuotteen sertifiointi ja paketissa on gluteenittoman tuotteen merkki.

Meksikon inspiroima illallinen ruokavaliosta tai makumieltymyksistä riippumatta

Tacoperjantai on täydellinen tilaisuus kokoontua yhteen perheen ja ystävien kanssa. Uusi gluteeniton tortilla antaa mahdollisuuden nauttia tacoperjantaista ilman gluteenia. Tortillat ovat nopea ja helppo tarjoiluehdotus illalliselle, koska jokainen voi valita omat lempitäytteensä. Keskikokoinen tortilla on pienempi vaihtoehto, joka sopii täydellisesti illanistujaisiin erilaisten täytteiden kanssa.

Tuotetiedot

  • Old El Paso Gluten Free Tortillas, suositushinta 3,19 €
  • Ainesosat: tapiokatärkkelys (53 %), vesi, valkoinen maissijauho (8 %), stabilointiaineet (glyresoli, ksantaamikumi), kvinoajauho (4 %), amaranttijauho, emulgointiaine: (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), suola.

Kuva ja lähde: Old El Paso