Herkulliset gluteenittomat browniet

Nam! Nämä herkut ovat täydellistä tarjottavaa kahvipöytään! Gluteenittomat browniet valmistuvat helposti ja maistuvat tietysti todella herkulliselta.

Ainekset

  • 200 g voita
  • 300 g tummaa suklaata
  • 200 g gluteenittomia yleisjauhoja
  • 200g pilkottuja hassel- tai saksanpähkinöitä (voi jättää halutessaan pois)
  • 400 g sokeria
  • 6 kananmunaa
  • 2 tl leivinjauhetta

Valmistus

  1. Sulata varovasti voi ja suklaa yhdessä.
  2. Sekoita erillisessä kulhossa yhteen jauho, leivinjauhe ja sokeri.
  3. Sekoita munat jauhoseokseen, jonka jälkeen sekoita joukkon myös voi-suklaaseos.
  4. Lisää pähkinät taikinaan.
  5. Kaada taikina 150 x 200 mm kokoiseen öljyttyyn vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30 minuutin ajan.
  6. Leikkaa sopiviksi paloiksi. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi jäätelön kanssa.

Resepti: Coeliac UK