Mango-chiliglaseerattu kevätkananpoika

Kokonaisen kanan grillaaminen vaatii kärsivällisyyttä mutta tulos on sen arvoinen.

Ainekset

  • Kokonaisia kevätkananpoikia
  • 4 kpl mangoa
  • 1 kpl punaista chiliä
  • 1 dl soijaa
  • 2 rkl kanafondia
  • 4 oksaa korianteria
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistus

  1. Kuori mango ja ota hedelmäliha talteen.
  2. Poista chilistä siemenet ja valkosipulista kuoret.
  3. Laita loput marinadiainekset tehosekoittimeen ja sekoita.
  4. Hiero marinadia kanoihin, mausta suolalla ja grillaa kanoja kokonaisena. Hiero välillä lisää marinadia päälle.
  5. Lopussa halkaise kokonaiset kanat ja grillaa vielä vähän aikaa.

Reseptin lähde: Jesse Söderlund / Kirami Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.