Mausteiset kesäkurpitsa-lohirullat

Terveellistä, helppoa ja hyvää! Mausteiset kesäkurpitsa-lohirullat ovat gluteenittomia ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Ainekset

  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa, leikattu 10 cm:n levyisiksi paloiksi
  • 250 grammaa lohta
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 rkl tuorejuustoa (huoneenlämpöistä)
  • 12 parsaa, leikattu 10 cm:n paloiksi
  • 1 kuorittu ja viipaloitu porkkana
  • 2 rkl majoneesia
  • 5 tl srirachaa

Lisäksi

  • wasabia
  • marinoitua inkivääriä

Valmistus

  1. Leikkaa kesäkurpitsalevyt noin 13 cm:n pituisiksi siivuiksi.
  2. Levitä kesäkurpitsasiivuille tuorejuustoa ja laita kaksi parsaa vaakatasossa sekä porkkanaviipaleet jokaisen kesäkurpitsasiivun päälle.
  3. Sekoita lohi ja sitruunamehu pienessä kulhossa ja levitä kesäkurpitsasiivuille.
  4. Peitä kesäkurpitsasiivut vielä majoneesilla ja srirachalla ja rullaa ne.
  5. Leikkaa jokainen rulla neljään osaan. Käytä tarvittaessa hammastikkuja pitämään rullat kasassa.
  6. Tarjoile heti wasabin ja marinoidun inkiväärin kanssa.

Resepti ja kuva: Kitchen Aid