Osallistu kyselyyn ja voita herkullinen paketti gluteenittomia tuotteita

Osallistuu kyselyyn ja voita herkullinen paketti Urtekramin gluteenittomia herkkuja ja leivonta-aineksia.

Mitä gluteenittomia leivonnaisia sinä haluaisit leipoa ensimmäiseksi?

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Arvonnan voittajiksi arvottiin tällä kertaa Aino R ja Merja M. Onnea voittajille! Kerro meille, mitä sinä haluaisit leipoa ensimmäiseksi ja voit voittaa gluteenittoman paketin Urtekramilta.
Gluteenittomat reseptit -sivusto ja luomutuotteistaan tunnettu Urtekram arpovat kaksi gluteenitonta Urtekram-tuotepakettia. Osallistu arvontaan kertomalla meille alempaa löytyvässä kyselyssä, minkä gluteenittoman leivonnaisen sinä haluaisit leipoa seuraavaksi.

Arvonta suoritetaan 29.11.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan arvonnan jälkeen tällä sivulla. Arvonnan säännöt löydät täältä. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta ja yhden palkinnon arvo on noin 50 €. Palkinnot toimittaa Urtekram.

Kilpailun yhteydessä voit myös tilata hyödyllisen uutiskirjeemme suoraan omaan sähköpostiisi. Gluteenittomat reseptit -uutiskirje ilmestyy 1–2 kertaa viikossa ja se sisältää huolellisesti valittuja, ajankohtaisia ideoita ja reseptejä gluteenittomaan kotikeittiöön. Tämä sähköposti ilahduttaa aina!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Gluteenittomat reseptit -sivusto voi lähettää sinulle sähköpostitse ruokaideoita, tarjouksia ja reseptejä. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.