Rapeat lehtikaalisipsit grillissä

Rapeat lehtikaalisipsit valmistuvat kätevästi myös grillissä. Mausta, paista ja nauti.

Ainekset

  • lehtikaalia
  • rapsiöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • hyppysellinen suolaa
  • (foliovuoka)

Valmistus

  1. Revi lehtikaalin lehdet kolmeen osaan ja laita ne foliovuokaan.
  2. Lisää vuokaan hienonnettu valkosipulikynsi, noin ruokalusikallinen öljyä ja hyppysellinen suolaa. Sekoita ne keskenään varovaisesti.
  3. Laita vuoka kuuman grillin yläritilälle ja anna lehtikaalien pikku hiljaa paistua ja rapeutua. Sipsit ovat valmiina ihanan rapeita ja hieman ruskistuneita.

Reseptin lähde: Lidl Suomi / Grillimaisteri-kisan vuoden 2016 voittaja Jani Eskelinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.