Broileripannu

Broileripannu on kätevä arkiruoka, joka maittaa koko perheelle.

Ainekset

  • 400 g broilerin rintafileetä tai valmiita suikaleita
  • 3 kpl porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 2-3 kpl valkosipulinkynsiä
  • puolikas purjo
  • 2 punaista paprikaa
  • 2 dl vettä
  • 2 dl ruuanvalmistuskermaa tai kookosmaitoa
  • 4 rkl tomaattipyreetä tai ketsuppia
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 1 rkl öljyä tai juoksevaa margariinia paistamiseen

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele kaikki kasvikset. Viipaloi broileri annospaloiksi. Paista palat kauniin ruskeiksi joka puolelta.
  2. Lisää porkkanat, sipuli ja vähän vettä pannuun broilereiden seuraksi. Anna hautua 10–15 minuuttia.
  3. Lisää paloitellut purjo, paprikat, kerma ja pyree.
  4. Hauduta vielä 10 -15 minuuttia. Mausta mustapippurilla.
  5. Tarjoa pata esimerkiksi kasvissoseen kanssa.

Resepti: Maa- ja kotitalousnaiset / Timo Viljakainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.