Salaattiveneet katkaravuilla
Etsitkö hyvää alkupalaa juhliin tai illanviettoon? Nämä salaattiveneet ehdit hyvin valmistaa, vaikka kokkaukseen ei olisi käytettävissä kuin pieni hetki.
Ainekset
- Cosmopolitan-salaatin lehtiä
- 100-200 g pakastettuja tai tuoreita katkarapuja
- 1-2 avokadoa
- Kirsikkatomaatteja
- 1 sitruunan mehu
- Tuoretta tilliä tai sitruunamelissaa
- Oliiviöljyä
- Tuoretta chiliä
- Suolaa ja pippuria
Valmistus
- Sulata pakastetut katkaravut. Pilko avocado kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Kokoa Cosmopolitan-salaatin lehdelle avokadoa, katkarapuja ja kirsikkatomaatteja. Pirskota suupalan päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Koristele tuoreilla yrteillä ja rouhaise päälle mustapippuria ja suolaa.
- Nauti rentona alkuruokana tai raikkaana makupalana ruokalajien välillä.