Gluteeniton texmex-pizza

Gluteeniton texmex-pizza kanalla ja mozzarellalla on helppo herkku, joka maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin.

Ainekset

2 annosta

  • noin 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g maustamattomia kanasuikaleita
  • 1/2 pss Santa Maria Fajita Spice Mix -mausteseosta
  • noin 1 dl tomaattimurskaa
  • 2 kpl gluteenittomia maissitortillapohjia
  • juustoraastetta
  • mozzarellajuustoa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • pieni punasipuli
  • basilikaa

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 215 asteeseen. Paista kanasuikaleet kypsiksi oliiviöljyssä ja lisää joukkoon puoli pussia Santa Maria Fajita Spice Mix -mausteseosta. Sekoita hyvin ja paistele vielä noin 5 minuuttia.
  2. Asettele tortillapohjat leivinpaperilla vuoratun uuninpellin päälle. Levitä pohjille tomaattimurskaa ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Lisää maustetut kanasuikaleet. Pilko punasipuli, kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto viipaleiksi. Asettele loputkin ainekset pizzan täytteeksi ja paista uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Koristele tuoreella basilikalla ja nauti!

Resepti: Santa Maria / Focus on Fashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.