Tulinen mansikka-jalapenohillo

Testaa tämä oiva mansikka-jalapenohilloresepti! Tulinen jalapeno täydentää mainiosti makeaa mansikkaa.

Ainekset

10–12 dl

  • 1 kg mansikoita
  • 2–3 punaista jalapenoa
  • ½ dl vettä
  • 500 g (6 dl) hillosokeria

Valmistus

  1. Poista mansikoista kannat ja huuhtele ne. Halkaise huuhdotut jalapenot, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
    Pane mansikat, jalapenot ja vesi kattilaan ja kuumenna.
  2. Kun vesi höyryää, sekoita hillosokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.
  3. Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin, purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.

Resepti: Dansukker

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.