Tulinen mansikka-jalapenohillo
Testaa tämä oiva mansikka-jalapenohilloresepti! Tulinen jalapeno täydentää mainiosti makeaa mansikkaa.
Ainekset
10–12 dl
- 1 kg mansikoita
- 2–3 punaista jalapenoa
- ½ dl vettä
- 500 g (6 dl) hillosokeria
Valmistus
- Poista mansikoista kannat ja huuhtele ne. Halkaise huuhdotut jalapenot, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
Pane mansikat, jalapenot ja vesi kattilaan ja kuumenna. - Kun vesi höyryää, sekoita hillosokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.
- Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin, purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
Resepti: Dansukker
Herkullisia gluteenittomia ohjeita