Uutuus: Baba Foodsin gluteenittomat valmisateriat

Baba Foodsin uudet valmisateriat sopivat moneen ruokavalioon, sillä ne ovat sekä gluteenittomia että vegaanisia.

Terveellisempi ja tasapainoisempi vaihtoehto einesruoalle

Kotimainen Baba Foods tekee ekologisen vaihtoehdon valitsemisesta lautaselle helpompaa – eikä kompromisseja maun osalta tarvita. Baban tuotteet ovat yhdistelmä Lähi-Idän makuja ja suomalaisia raaka-aineita, ja mikä parasta ne sopivat moneen ruokavalioon.

Ruokakauppojen hyllyille ilmestyneet Baba Foodsin valmisateriat ovat erinomainen lisä kasviruoasta ja terveellisestä arkiruoasta nauttiville. Falafel, kvinoa & matbucha ja härkäpapufalafel & bataattipyre -valmisannokset ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

Baba Ateria 310g: Falafel, kvinoa & matbucha
Baba Ateria 310g: Härkäpapufalafel & bataattipyre

Baba Foods -valmisateria

Molemmat ateriat ovat täysipainoisia vegekokonaisuuksia, mutta ateriaa voi halutessaan täydentää tuoreella salaatilla tai muilla lisukkeilla. Ateriat itsessään vaativat vain lämmityksen, jonka jälkeen ne on valmiita nautittavaksi. Maultaan Baba Foods -annokset ovat miellyttävän raikkaita ja miedon mausteisia, joten ne sopivat hyvin myös suomalaisen suuhun.

Baba Foodsin juuret ulottuvat Lähi-itään, jonka ikivanhasta kasvisruokakulttuurista he ammentavat inspiraationsa. Baban valikoiman kulmakiviä ovat hummus, babaganoush ja ne ovatkin jo ehtineet sulattaa monen kasviruokailijan sydämen.

Lähde ja kuvat: Baba Foods