Uutuus: Gluteenittomat Kaurahaukku-välipalakeksit

Terveellisistä välipaloista tuttu Nomnom on tuonut kauppojen hyllyille uuden runsaskuituisen ja gluteenittoman välipalakeksin, joka on valmistettu suomalaisesta puhdaskaurasta. Uutuuskeksin makuina ovat omena-porkkana sekä omena-banaani.

Uusien välipalakeksien makuina omena-porkkana ja omena-banaani

Nyt Nomnomin terveellisten välipalatuotteiden valikoima on kasvanut uudella Kaurahaukku-välipalakeksillä, josta kauppojen hyllyille tulee kaksi makua: omena-porkkana ja omena-banaani. Runsaskuituisessa välipalakeksissä yhdistyvät herkullinen maku ja terveellisyys. Keksit ovat yksittäispakattuja, joten ne on helppo ottaa mukaan kouluun ja harrastuksiin ja nauttia aina, kun pieni nälkä tai energiantarve yllättää.

Keksien maku suomalaisesta kaurasta sekä hedelmistä ja vihanneksista

Nomnom Kaurahaukku -keksit on valmistettu kotimaisesta kaurasta, jonka osuus molemmissa makuvaihtoehdoissa on yli 40 prosenttia. Siten ne ovat erinomainen kuidun lähde lapsille ja nuorille. Lisäksi keksit ovat gluteenittomia, maidottomia ja vegaanisia.

– Kaurahaukku on pehmeä kaurapohjainen ja runsaskuituinen välipalakeksi, joka on leivottu suomalaiseen puhdaskauraan. Tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria tai säilöntäaineita, eikä myöskään keinotekoisia väri- tai makuaineita, Lejoksen tuoteryhmäpäällikkö Heidi Raitio kertoo.

Nomnom Kaurahaukku -välipalakeksit ovat nyt myynnissä hyvinvarustelluissa SOK:n ja Keskon kaupoissa, joista ne löytää keksihyllystä.

Tuotetiedot

NOMNOM Kaurahaukku, omena-porkkana, 20 g

 • Ainekset: kaurahiutale (45%), omenamehu (29 %), porkkanajauhe (7 %), auringonkukkaöljy, inuliini (sikurijuuri), kanelijauhe (0,2%), appelsiiniöljy, vitamiini (tiamiini), antioksidantti: rosmariiniuute. Valmistettu Italiassa.
 • Ravintosisältö/100 g:
  Energia 1569 Kj / 375 kcal
  Rasvaa 14 g, josta tyydyttynyttä 1,7 g
  Hiilihydraattia 48,9 g, josta sokereita 18,5 g. Ei lisätty sokeria, sisältää luontaisesti sokereita.
  Kuitua 12,9 g
  Proteiinia 6,8g
  Suolaa 0,07 g
  Tiamiinia 0,80 mg
  Suositushinta: 0,85–0,95 euroa

NOMNOM Kaurahaukku, omena-banaani, 20 g

 • Ainekset: kaurahiutale (41 %), omenamehu (27 %), auringonkukkaöljy , inuliini (sikuri), banaanimehu tiivisteestä (7,5 %), banaanijauhe (7,5 %), vitamiini (tiamiini), antioksidantti: rosmariiniuute. Valmistettu Italiassa.
 • Ravintosisältö/100 g:
  Energia 1560 Kj / 372 kcal
  Rasvaa 12,2 g, josta tyydyttynyttä 1,6 g
  Hiilihydraattia 53,5 g, josta sokereita 18,3 g. Ei lisätty sokeria, sisältää luontaisesti sokereita.
  Kuitua 12,6 g
  Proteiinia 5,8 g
  Suolaa <0,01 g
  Tiamiinia 0,80 mg
  Suositushinta: 0,85–0,95 euroa

Lähde ja kuvat: Lejos