Uutuus: Via Kasvimaa -tuorekasvistuotteet

Via Kasvimaa -tuorekasvistuotteet tarjoavat kiireisille oikotien kasvisten hyödyntämiseen ruoanlaitossa.

Käyttövalmiit kasvikset helpottavat arkea

Uutuustuotteisiin kuuluvat valmiiksi maustetut peruna-bataattimaalaisranskalaiset sekä käyttövalmiit, maustamattomat kolmen värin porkkanat sekä myskikurpitsapalat kätevissä pikkupusseissa.

Pussipakkauksissa myytävien kasvisten ajatuksena on tarjota monikäyttöisiä kasviksia valmiiksi pilkottuna eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi leivontaan. Pienempi pakkauskoko soveltuu hyvin esimerkiksi pienille kotitalouksille ja mahdollistaa myös eri kasvisten yhdistämisen ruoanlaitossa.

– Via Kasvimaa -tuotteiden tavoite on auttaa laittamaan herkullista ruokaa, jossa on enemmän kasviksia. Ajatuksena on ollut madaltaa tuoreiden kasvisten käytön kynnystä, sillä kasvikset koetaan usein työlääksi kuoria ja pilkkoa. Via Kasvimaa -tuotteissa kasvikset ovat aina kokkausvalmiita sellaisenaan. Olemme myös lisänneet tuotteiden käyttövalmiutta kehittämällä pidemmälle mietittyjä lisukeaihioita ja kasvissekoituksia, joiden pohjalle on helppo rakentaa. Niitä voi viedä eri suuntiin makumaailmojen osalta, tai yhdistellä eri proteiininlähteisiin, kuten kanaan, lihaan tai kasviproteiiniin oman maun mukaan, kertoo kategoriapäällikkö Elina Heinola.

Valmiiksi maustetut tuoreranskalaiset hevihyllystä!

– Tuoreet, valmiiksi maustetut Via Kasvimaan peruna-bataattiranskalaiset helpottavat kiireisen arkea ja tuovat makua ruokapöytään. Lisäksi ne voi valmistaa yhä useammasta kodista löytyvällä air fryerillä, mikä vähentää sähkön kulutusta, kertoo Elina Heinola.

Via Kasvimaan tuotteiden yksi päätarkoitus on helpottaa kasvisten lisäämistä ruokavalioon.

– Moni suomalainen syö liian paljon kovaa rasvaa, sokeria ja suolaa, ja samalla liian vähän kasviksia, joita pitäisi syödä puoli kiloa päivässä. Haluamme tarjota helpon oikotien kasvisten lisäämiseksi ruokavalioon. Riittää, että avaa pakkauksen kannen ja kypsentää kasvikset. Näin puolen kilon päivätavoitteeseen on helpompi päästä, sanoo Heinola.

Lähde ja kuva: HK Scan