Uutuus: Moilas gluteenittomat ja vehnättömät hot dog -sämpylät

Hot dogit ovat katuruokaa parhaimmillaan! Moilas on tuonut kauppoihin hot dogien tekoon sopivat sämpylät, jotka sopivat gluteenittomaan, vehnättömään, maidottomaan ja vegaaniseen ruokavalioon.

Gluteenittomissa hot dogeissa vain mielikuvitus on rajana

Hot dog on katuruokien klassikko. Tuunaa hot dog -sämpylät oman maun mukaan illanistujaisiin, juhliin tai arki-iltoihin. Moilas tuo Street Food -ruokien valikoimaan gluteenittomat Moilas hot dog -sämpylät Moilas hampurilassämpylöiden seuraksi.

Hot dog -sämpylä on nyt saatavilla kypsäpakasteena. Valmiiksi saranahalkaistu, pehmeä sämpylä on lämmitettynä heti valmis syötäväksi. Gluteeniton hot dog on mahdollista koota monilla eri täytteillä, niin suolaisilla kuin makeilla. Perinteinen nakki, ketsuppi ja sinappi on helppo muuttaa uudenlaiseksi makuelämykseksi pienellä tuunauksella.

260 gramman pakkaus sisältää neljä hot dog -sämpylää, joissa ei ole gluteenia, vehnää, laktoosia, maitoa tai kananmunaa ja ne sopivat hyvin myös vegaaneille. Sämpylä on myös kuidun lähde, sillä se sisältää psyllium-, bambu- ja perunakuituja. Uutuustuote löytyy maaliskuusta 2020 alkaen K- ja S-ryhmän pakastealtaista.

Tuotetiedot

  • Moilas gluten-free hot dog -sämpylä
  • Gluteeniton, vehnätön, laktoositon, maidoton, kananmunaton, vegaaninen
  • Pakkauskoko 4 kpl /260 gramman pakkaus, kypsäpakaste
  • Ainesosat: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, tapiokatärkkelys, sokeri, rypsiöljy, sakeuttamisaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, guarkumi), hiiva, kuivattu glukoosisiirappi (maissi), suola, psyllium, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), perunakuitu, bambukuitu

Lähde: Moilas Oy