Uutuus: Myllärin gluteeniton kasvis-couscous pata-aines
Myllärin kaurapohjainen, gluteeniton kasvis-couscous pata-aines on lempeän mausteinen ja täyteläinen arkiruoka, joka valmistuu 13 minuutissa.
Gluteeniton pata-aines sopii käyttöön sellaisenaan tai lihan kanssa
Myllärin markkinoille tuoma gluteeniton kasvis-couscous pata-aines on kaurapohjainen tuote, joka sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai yhdistettäväksi lihaan tai muuhun proteiiniin.
Kaurapohjaisessa couscous-padassa on käytetty tuottajan sopimusviljelijöin viljelemää puhdaskauraa ja siksi se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Kokeile myös murekkeessa tai esimerkiksi lettujen ja tortillojen täytteenä.
Ainesosat: Gluteeniton täysjyväkaurarouhe, gluteeniton kaurajauho, omena, maissi, suola, punainen paprika, sipulirouhe, porkkana, valkosipulirouhe, chili, kurkumajauhe, omenaviinietikkajauhe ja aromi. Kauraa 72 %, kasviksia 23,5 %.
Maku ja kotimaisuus edellä
Pata-aines on suunniteltu suomalaisia kuluttajia ajatellen.
– Halusimme tuoda markkinoille kotimaisesta viljasta Suomessa valmistetut pata-ainekset, sillä vilja on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta ruokapöytään, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.
– Tuotekehitystä tehtiin maku ja suutuntuma edellä. Ymmärrämme myös erilaisten ruokavalioiden tärkeyden, ja siksi kehitimme kotimaisen kaurapohjaisen couscous-padan, joka sopii sekä gluteenitonta että kasvisruokavaliota noudattavalle.
Lähde ja kuva: Helsingin Mylly Oy