Uutuus: Myllärin gluteeniton kasvis-couscous pata-aines

Myllärin kaurapohjainen, gluteeniton kasvis-couscous pata-aines on lempeän mausteinen ja täyteläinen arkiruoka, joka valmistuu 13 minuutissa.

Gluteeniton pata-aines sopii käyttöön sellaisenaan tai lihan kanssa

Myllärin markkinoille tuoma gluteeniton kasvis-couscous pata-aines on kaurapohjainen tuote, joka sopii käytettäväksi joko sellaisenaan tai yhdistettäväksi lihaan tai muuhun proteiiniin.

Kaurapohjaisessa couscous-padassa on käytetty tuottajan sopimusviljelijöin viljelemää puhdaskauraa ja siksi se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Kokeile myös murekkeessa tai esimerkiksi lettujen ja tortillojen täytteenä.

Ainesosat: Gluteeniton täysjyväkaurarouhe, gluteeniton kaurajauho, omena, maissi, suola, punainen paprika, sipulirouhe, porkkana, valkosipulirouhe, chili, kurkumajauhe, omenaviinietikkajauhe ja aromi. Kauraa 72 %, kasviksia 23,5 %.

Maku ja kotimaisuus edellä

Pata-aines on suunniteltu suomalaisia kuluttajia ajatellen.

– Halusimme tuoda markkinoille kotimaisesta viljasta Suomessa valmistetut pata-ainekset, sillä vilja on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta ruokapöytään, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

– Tuotekehitystä tehtiin maku ja suutuntuma edellä. Ymmärrämme myös erilaisten ruokavalioiden tärkeyden, ja siksi kehitimme kotimaisen kaurapohjaisen couscous-padan, joka sopii sekä gluteenitonta että kasvisruokavaliota noudattavalle.

Lähde ja kuva: Helsingin Mylly Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.