Uutuus: Riitan Herkun gluteeniton ja laktoositon mangojuustokakku

Riitan Herkku kasvattaa gluteenittomien konditoriotuotteiden valikoimaa ja tuo kauppoihin gluteenittoman ja laktoosittoman mangojuustokakun.

Uutuus kahvipöytään

Riitan Herkun gluteeniton kakkuperhe saa täydennystä eksoottisista hedelmistä, kun heleän keltainen mangojuustokakku saapuu kauppoihin. Gluteenittomassa ja laktoosittomassa kakussa on suklaakakkupohja, mangojuustotäyte ja mangokiille. Riitan Herkulla on saatavilla myös toinen gluteeniton juustokakku, puolukkajuustokakku. Juustokakut sopivat hyvin tarjoiltavaksi kahvipöydässä tai juhlissa.

Kakun kokonaisäilyvyys on 12 päivää.

Tuotetiedot

  • Ainesosat: Kovetettu kasviöljy ja rasva (rypsi, palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, soijapapu), sokeri, tärkkelys (peruna, riisi), pastöroitu kirnumaito , kerma , kananmuna , muunnettu tärkkelys (peruna, E1422), mango 5%, stabilointiaine (E420ii, E463, E415), kaakaomassa, kaakaovoi, maitoproteiini, glukoosi fruktoosisiirappi, emulgointiaine (E481, E472e, E475, E471, E322 ( soijalesitiini)), laktaasientsyymi, dekstroosi, gelatiini, maltodekstriini, nostatusaineet (E450, E500), hapate, suola, hyytelöimisaineet (E440, E401), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E331),
    säilöntäaine (E202), aromit, väri (E160a). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.

Lähde ja kuva: Riitan Herkku