Turun ihanimmat gluteenittomat kahvilat

Etsitkö gluteenitonta kahvilaa Turusta? Näistä ihanista kahviloista löytyvät ihanat lounaat sekä suolaiset ja makeat herkut kahvin kylkeen.

Gluteenittomat kahvilat Turussa

Kokosimme yhteen Turun gluteenittomat kahvilat ja lisäsimme mukaan yhden ei-gluteenittoman kahvilankin, jonka gluteenittomat herkut ovat keränneet ihastusta lukijoiltamme. Keliaakikon tai muuten gluteenitonta ruokavaliota noudattavan ei tarvitse jäädä Turussa nälkäiseksi, sillä herkkuja etsivä löytää kaupungista paljon maukkaita vaihtoehtoja. Olipa etsinnässäsi sitten raakakakut, ihanat smoothiekulhot tai perinteisemmät gluteenittomat leivonnaiset, näistä kahviloista löydät varmasti etsimäsi!

>>Tutustu myös artikkeliimme Helsingin gluteenittomista kahviloista!

Powau

Turusta lähtöisin oleva Powau on kuuluisa herkullisista raakakakuistaan. Powaun tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia ja suuri osa tuotteista myös vegaanisia, joten ne sopivat mainiosti myös maidottomia herkkuja metsästäville. Powaussa kannattaa kokeilla myös ketjun valmistamaa omaa vegaanista jäätelöä, jonka pohjana toimivat kookos, avokado ja taatelit.

Powaulta löytyy Turusta kaksi toimipistettä, Powau Brahenkulma ja Powau Hansa. Näissä gluteenittomissa kahviloissa voit pistäytyä ravitsevalla lounaalla tai nauttimassa kahvikupillisen raikkaiden herkkujen kanssa.

Powau Brahenkulma
Osoite:
Eerikinkatu 7
Turku

Lue lisää: Powau Brahenkulma

Powau Hansa
Osoite:
Yliopistonkatu 22
Turku

Lue lisää: Powau Hansa
Katso myös: Powau Instagramissa

Kembuz Café

Kembuz Café on gluteeniton kahvila, jossa voi nauttia runsaasti erilaisia gluteenittomia leipomuksia ja raakaherkkuja. Kembuz on täydellinen paikka käydä hakemassa pientä arjen luksusta – tässä gluteenittomassa kahvilassa on panostettu laadukkaaseen kahviin, eikä leipomuksissa ole käytetty valkoista sokeria. Kembuz Caféssa on tarjolla myös lounasta, jolloin tarjolla on esimerkiksi erilaisia keittoja, salaatteja ja kulhoruokia.

Osoite:
Hämeenkatu 3 B
20500 Turku

Lue lisää: Kembuz Café
Katso myös: Kembuz Café Instagramissa

Gaggui

Kun kysyimme turkulaisilta vinkkejä gluteenittomiin kahviloihin Turussa, Gaggui-kahvila nousi esiin useammassa vastauksessa. Kahvila ei ole gluteeniton, mutta sieltä löytyy joka päivä maukasta gluteenitontaa tarjottavaa. Periturkulainen kahvila on omistajansa unelma, jossa herkut on mietitty intohimolla ja rakkaudella – ja uhotaan kahvilassa jopa tehtävän Turun parhaat kakut. Tarjolla on aamiaista, lounasta ja makeita sekä suolaisia herkkuja. Hauska lisä on rempseällä turun murteella kirjoitetut nettisivut ja menu.

Osoite:
Humalistonkatu 15 A
20100 Turku

Lue lisää: Gaggui
Katso myös: Gaggui Instagramissa

Tiedätkö sinä jonkun täysin gluteenittoman kahvilan Turussa, tai muun kahvilan, jossa gluteenitonta ruokavaliota noudattavat on huomioitu hyvin? Lähetä meille sähköpostia info @ gluteenittomatreseptit.fi