Valio Oddlygood Veggie: kasviperäinen vaihtoehto juustolle

Kasviperäisten juustojen valikoima laajenee, kun Valio tuo markkinoille uudet Oddlygood Veggie -kasviperäiset juustot.

Uudet vegejuustot ovat maidottomia, soijattomia ja gluteenittomia

Oddlygood vegejuustoihin kuuluu kolme tuotetta, kaksi eri makua valmiiksi viipaloitua vegejuustoa sekä vegejuustoraaste. Viipaleissa maistuu kaksi makua: Valio Oddlygood Veggie slices gouda flavoured lainaa goudajuustojen makumaailmaa. Valio Oddlygood Veggie slices smoked on miedosti savunmakuinen, aidolla leppäsavulla savustettu variantti. Viipaleet ovat parhaimmillaan leivän päällä ja toastien tai burgereiden välissä. Valio Oddlygood Veggie grated on juuston tavoin käytettävä raaste. Sitä voidaan käyttää ruoissa, joissa perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta. Raaste sulaa tasaisesti kastikkeisiin ja keittoihin ja tuo mehevyyttä ruokiin. Se sopii erityisen hyvin esimerkiksi pizzan päälle.

“Kasviperäinen vaihtoehto juustolle houkuttelee sekä vaihtelunhaluisia että maidotonta ruokavaliota noudattavia ihmisiä. Kun lähdimme kehittämään tuotetta, meille korostui nopeasti, kuinka tärkeitä maku ja käyttöominaisuudet ovat kasviperäisissä juuston tavoin käytettävissä tuotteissa. Kuluttajatestien mukaan uutuuksissa on saavutettu hyvä maku ja poikkeuksellisen pehmeä suutuntuma. Raaste toimii erittäin hyvin myös ruoanvalmistuksessa”, liiketoimintapäällikkö Anne Arponen kertoo.

Valio Oddlygood Veggie -tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne ovat laktoosittomia, soijattomia ja palmuöljyttömiä. Ne sopivat erinomaisesti myös vegaaniseen ruokavalioon. Tuotteisiin on lisätty B2-, B12- ja D-vitamiinia sekä jodia ja viipaleisiin myös kalsiumia.

Lähde ja kuva: Valio