Vastaa kyselyyn ja voita jättipaketti gluteenittomia herkkuja

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! Herkullinen arvonta Keliakiaviikon kunniaksi – vastaa kyselyyn ja voita makoisa paketti Kanelimamman gluteenittomia tuotteita!

Mitä Kanelimamman tuotteista haluaisit maistaa ensimmäisenä?

Gluteenittomat reseptit -sivusto ja Kanelimamma arpovat valtakunnallisen Keliakiaviikon 2.-8.9.2019 kunniaksi yhdelle onnekkaalle makoisan paketin gluteenittomia tuotteita. Voit osallistua arvontaan kertomalla, mitä Kanelimamman ihanista tuotteista haluaisit maistaa ensimmäisenä!

Arvonta suoritetaan Keliakiaviikon päätyttyä 9.9.2019. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan arvonnan jälkeen tällä sivulla. Arvonnan säännöt löydät täältä. Palkinnon arvo on 80,00 € ja sen toimittaa Kanelimamma.

Kilpailun yhteydessä voit myös tilata hyödyllisen uutiskirjeemme suoraan omaan sähköpostiisi. Gluteenittomat reseptit -uutiskirje ilmestyy 1–2 kertaa viikossa ja se sisältää huolellisesti valittuja, ajankohtaisia ideoita ja reseptejä gluteenittomaan kotikeittiöön. Tämä sähköposti ilahduttaa aina!

Jätä yhteistietosi, niin olet mukana arvonnassa.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Gluteenittomat reseptit -sivusto voi lähettää sinulle sähköpostitse ruokaideoita, tarjouksia ja reseptejä. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.

Kanelimamma

3 thoughts on “Vastaa kyselyyn ja voita jättipaketti gluteenittomia herkkuja

 • 22.8.2019 klo 14:52
  Permalink

  Kaikki kiinostaa

 • 30.8.2019 klo 15:25
  Permalink

  Kaikki kiinnostaa

 • 9.9.2019 klo 11:02
  Permalink

  Kaikki kiinnostaa

Kommentit on suljettu.