3 kaverin Suklaatryffelijäätelö valikoitui yleisön suosikiksi Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla

Helsingissä järjestetyillä Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla yleisö äänesti 3 kaverin Suklaatryffelijäätelön karnevaalien parhaaksi.

Herkkujäätelö on suunnattu suklaanystäville

3 Kaverin uusi Suklaatryffelijäätelö oli yleisön suosikki Helsingin huhtikuisilla Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla. Yli 8 000 kävijää äänesti parhaan jäätelön ja suklaan kaikkien karnevaaleilla maisteltujen herkkujen joukosta.

Kevään uutuusjäätelö Suklaatryffeli valittiin yleisöäänestyksellä Jäätelö- ja Suklaakarnevaalien parhaaksi jäätelöksi. Suklaatryffeli sisältää kermaisen täyteläistä suklaajäätelöä sekä itsetehtyä suklaahasselpähkinätryffeliä. Gluteeniton ja laktoositon jäätelö on suunnattu erityisesti niille, joiden mielestä suklaata ei koskaan voi olla liikaa.

– Jos tässä olisi yhtään enempää suklaata, niin tämä joutuisi karkkihyllyyn kaupassa, toteaa Heikki Huotari. Varmaan juuri siksi tämä menestyi karnevaaleilla, jossa sekä jäätelö että suklaa ovat pääosassa, hän jatkaa.

Kaikki 3 Kaverin jäätelöt tehdään luonnollisista raaka-aineista, eikä niitä ole jatkettu ylimääräisellä ilmalla. Suklaatryffeli on niin tuhtia herkkua, että yrityksen edustajat kertovat pohtineensa jäätelöä kehittäessään, meniköhän tryffelin kanssa jo överiksi. 3 Kaverin valmistama jäätelö valittiin jo toistamiseen yleisön suosikiksi, sillä viime vuoden karnevaaleilla yleisöäänestyksen voiton vei Pistaasi & Pistaasi.

Lähde ja kuva: 3 kaveria