Gluteenittomat kasvispitaleivät tsatsikilla

Maukasta Välimeren ruokakulttuurin inspiroimaa katuruokaa! Tämä helppo gluteeniton resepti sopii hyvin arkeen tai vaikkapa illanistujaisiin.

Ainekset

Neljä annosta

  • 4 kpl gluteenittomia pitataskuja
  • 70 g babypinaattia
  • 2 pkt (à 165 g) Härkis-burgerpihvejä
  • 200 g halloumijuustoa
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli

Tsatsiki:

  • 200 g kreikkalaista jogurttia
  • puolikas kurkku
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 0,5 tl suolaa
  • tuoretta minttua viimeistelyyn

Valmistus

  1. Valmista tsatsiki sekoittamalla jogurttiin raastettu kurkku, hienonnettu valkosipuli. Mausta kevyesti suolalla.
  2. Paista tai grillaa Härkis-pihvit ja viipaloitu halloumijuusto kevyesti.
  3. Lämmitä gluteenittomat pitataskut halutessasi. Kokoa pitataskuun pinaatinlehtiä, pihvi, halloumijuustoa, suikaloitua paprikaa ja punasipulirenkaita sekä tsatsikia. Viimeistele tuoreella mintulla.

Resepti ja kuva: Verso Food Oy