Uutuus: gluteeniton kaurakeksi ja näkkileipä Kantolalta

Gluteenittomia ja laktoosittomia uutuuksia Kantolalta: kauppoihin on saapunut Kantolan gluteeniton kaurakeksi ja Kantolan gluteeniton näkkileipä Siemencracker.

Gluteenittomat ja laktoosittomat uutuudet on valmistettu gluteenittomasta kaurasta

Kantolan gluteenittomat ja laktoosittomat herkkukeksit on valmistettu Suomessa ja ne sisältävät 100 % suomalaista gluteenitonta kauraa. Kantolan Gluteeniton Kaurakeksi on voilla leivottu suussa sulava kaurakeksi, joka on laktoositon eikä se sisällä palmuöljyä. Toinen uutuus, Kantolan Gluteeniton Siemencracker, on runsaskuituinen näkkileipä, joka sisältää gluteenitonta kauraa sekä runsaasti auringonkukan- ja chiansiemeniä.

Tuotetiedot

Kantolan gluteeniton kaurakeksi

 • Pakkauskoko 160 g.
 • Ainekset: Gluteeniton täysjyväkaura 38 % (jauho ja hiutale), sokeri, laktoositon voi, teffjauho, kananmuna, jodioitu suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi).
 • Gluteeniton, laktoositon, valmistettu gluteenittomasta kaurasta.

Kantolan Gluteeniton Siemencracker -näkkileipä

  Pakkauskoko 200 g.
 • Ainekset: Gluteeniton täysjyväkaura 46 % (Suomi), auringonkukansiemen, pellavansiemen, chiansiemen (Salvia hispanica), rypsiöljy, siirappi, jodioitu suola, psylliumkuitu. Saattaa sisältää pieniä määriä sinapin- ja seesaminsiemeniä.
 • Gluteeniton, laktoositon, valmistettu gluteenittomasta kaurasta.

Lähde ja kuva: Orkla

One thought on “Uutuus: gluteeniton kaurakeksi ja näkkileipä Kantolalta

 • 24.11.2019 klo 09:52
  Permalink

  Löytyisikö sellaisia gluteenittomia keksejä mitkä eivät sisällä maitotuotteita eikä kananmunaa eikä myöskään palmuöljyä?

Kommentit on suljettu.