Maukas lisuke grillissä: fetalla täytetyt tomaatit

Herkullista grilliruokaa mutkattomasti ja vähällä vaivalla! Kokeile reseptiä esimerkiksi grillatun kalan kanssa.

Ainekset

Kuusi annosta

  • 6 isoa tomaattia
  • 200 g fetajuustoa, esim. Patros
  • 1 keltainen paprika
  • 2–3 rkl oliiviöljyä (kylmäpuristettu)
  • Tuoretta basilikaa
  • Mustapippuria

Valmistus

  1. Leikkaa tomaateista ”kannet” pois ja aseta ne sivuun. Koverra tomaattien sisus lusikalla kulhoon.
  2. Murenna fetajuusto hienoksi, pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja silppua reilu nippu basilikanlehtiä. Sekoita feta, oliiviöljy, paprika ja basilika tomaateista kovertamasi sisuksen kanssa. Mausta pippurilla. Nostele täyte tomaattien sisälle lusikalla ja aseta kannet takaisin tomaattien päälle.
  3. Grillaa tomaatteja foliossa tai paistoalustan päällä, kunnes juusto alkaa sulaa ja tomaatit pehmenevät. Tarjoile esim. grillatun kalan kanssa.

Resepti ja kuva: Toptaste Oy