Kokonainen grillattu kuha yrttiöljyllä

Raikas sitruunaöljy ja herkullinen kuha muodostavat täydellisen makuparin! Kokeile grillissä vaihtelun vuoksi kalaa ja ihastu tähän gluteenittomaan herkkuun.

Ainekset

  • 2 rkl Keiju sitruuna rypsiöljyä
  • 1 keskikokoinen kuha
  • Nippu tuoretta persiljaa
  • 0,5 rkl sitruunankuorta
  • 2-3 tl suolaa
  • 1 tl kokonaisia rosépippureita

Valmistus

  • Jauha morttelissa tai tehosekoittimella persilja, sitruunankuori, suola, rosépippurit ja sitruuna rypsiöljy tahnaksi.
  • Pese ja kuivaa kuha. Tee kuhaan pienet viillot nahkaan, molemmille puolille.
  • Hiero yrttitahna kuhan pintaan käsin ja grillaa kuumassa grillissä noin 7 min/puoli.

Resepti ja kuva: Bunge Finland Oy