Kokonainen grillattu kuha yrttiöljyllä
Raikas sitruunaöljy ja herkullinen kuha muodostavat täydellisen makuparin! Kokeile grillissä vaihtelun vuoksi kalaa ja ihastu tähän gluteenittomaan herkkuun.
Ainekset
- 2 rkl Keiju sitruuna rypsiöljyä
- 1 keskikokoinen kuha
- Nippu tuoretta persiljaa
- 0,5 rkl sitruunankuorta
- 2-3 tl suolaa
- 1 tl kokonaisia rosépippureita
Valmistus
- Jauha morttelissa tai tehosekoittimella persilja, sitruunankuori, suola, rosépippurit ja sitruuna rypsiöljy tahnaksi.
- Pese ja kuivaa kuha. Tee kuhaan pienet viillot nahkaan, molemmille puolille.
- Hiero yrttitahna kuhan pintaan käsin ja grillaa kuumassa grillissä noin 7 min/puoli.
Resepti ja kuva: Bunge Finland Oy