Leivän päälle tai kastikkeeksi: Henri Alénin ruskistettu ja vaahdotettu voi

Nosta ruoan tasoa helposti! Ruskistettu voi toimii erinomaisesti kastikkeena esimerkiksi perunoiden, kalan ja vihannesten kanssa ja parhaimmillaan se on vaahdotettuna leivän päällä. Kokeile vaikka heti tänään tätä Henri Alénin yksinkertaista ohjetta!

Ainekset

  • 500 g normaalisuolaista voita
  • 0,5 tl hienoa suolaa

Valmistus

  1. Kuutioi voi peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Laita puolet syvään kulhoon ja anna pehmetä huoneenlämmössä.
  2. Ruskista toinen puoli voista pannulla kokoajan puulastalla sekoittaen. Kun voi alkaa tuoksua pähkinäiseltä ja kuohahtaa kunnolla, kaada se heti lämpöä kestävään astiaan.
  3. Anna ruskistetun voin jäähtyä ja jähmettyä hieman. Sekoita molemmat voit keskenään.
    Mausta suolalla ja vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi levitteeksi.

Resepti ja kuva: Arla Oy

Yksi vastaus artikkeliin “Leivän päälle tai kastikkeeksi: Henri Alénin ruskistettu ja vaahdotettu voi

  • 13.2.2021 klo 15:20
    Permalink

    Hi There,

    Are you presently using WordPress/Woocommerce or perhaps will you think to work with it at some point ? We offer much more than 5000 premium plugins and additionally themes to download : https://shortpi.buzz/xK6Fr

    Regards,

    Adriana

    Vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.