Raikas mansikka-granolatrifle

Tämä ihastuttava jälkiruoka valmistuu nopeasti esimerkiksi yllätysvieraita varten.

Ainekset

Neljä annosta

  • 250 g mansikoita
  • 2 dl gluteenitonta granolaa, esim. Verso Härkäpapugranolaa
  • 0,5 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä

Jogurttimousse:

  • 2 dl vispikermaa (laktoositon)
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl turkkilaista jogurttia (laktoositon)
  • koristeeksi tuoretta minttua

Valmistus

  1. Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita granola ja karkeaksi rouhitut pistaasipähkinät.
  2. Valmista jogurttimousse. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää jogurtti joukkoon ja nostele kevyesti vaahto sekaisin.
  3. Jaa tarjoilulaseihin kerroksittain mansikoita, granola-pähkinäseosta ja jogurttimoussea. Koristele mansikka-granolatrifle tuoreella mintulla.

Resepti ja kuva: Verso Food Oy