Raikas mansikka-granolatrifle
Tämä ihastuttava jälkiruoka valmistuu nopeasti esimerkiksi yllätysvieraita varten.
Ainekset
Neljä annosta
- 250 g mansikoita
- 2 dl gluteenitonta granolaa, esim. Verso Härkäpapugranolaa
- 0,5 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
Jogurttimousse:
- 2 dl vispikermaa (laktoositon)
- 2 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 dl turkkilaista jogurttia (laktoositon)
- koristeeksi tuoretta minttua
Valmistus
- Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita granola ja karkeaksi rouhitut pistaasipähkinät.
- Valmista jogurttimousse. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää jogurtti joukkoon ja nostele kevyesti vaahto sekaisin.
- Jaa tarjoilulaseihin kerroksittain mansikoita, granola-pähkinäseosta ja jogurttimoussea. Koristele mansikka-granolatrifle tuoreella mintulla.
Resepti ja kuva: Verso Food Oy