Täyteläiset gluteenittomat suklaa-kookosmuffinssit

Nämä herkulliset ja mehevät gluteenittomat muffinssit ovat jokaisen suklaanystävän päiväuni. Ja mikä parasta – ne valmistuvat käden käänteessä!

Ainekset

  • 10 tuoretta taatelia
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl tattarijauhoja
  • 0,5 dl kookoshiutaleita
  • 3 tl kookosöljyä
  • 5 tl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • hyppysellinen merisuolaa
  • Njie Propud -suklaavanukasta tai Propud suklaa-kookos -vanukasta
  • kurpitsansiemeniä pinnalle

Valmistus

  1. Poista taateleista kivet ja sekoita ne ja kananmunat tehosekoittimessa.
  2. Lisää joukkoon muut ainekset (paitsi Propud-vanukas) ja
    sekoita ne tasaiseksi taikinaksi.
  3. Täytä suuret muffinssivuoat taikinalla niin,
    että jäljelle jää vielä puolet taikinasta.
  4. Lisää jokaisen muffinsin keskelle pieni lusikallinen
    haluamaasi Njie:n Propud-vanukasta.
  5. Laita sen jälkeen lopputaikina muffinssien päälle.
  6. Ripottele jokaisen muffinssin päälle muutama
    kurpitsansiemen ja paista niitä uunissa 175
    asteessa noin 10 minuutin ajan. Jos haluat,
    että muffinsit ovat jäävät sisältä tahmeiksi, ota ne
    uunista ulos heti kun niiden pinta on paistunut.

Resepti: Njie
Kuva: Njie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.