Gluteenittomat porkkanaletut

Ruokaisat porkkanaletut sopivat välipalaksi tai osaksi kasvisateriaa. Tarjoa pirteän puolukkahillon kanssa!

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 0,5 l maitoa
  • 2 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl gluteenittomia kaurasuurimoita
  • 1,5 tl suolaa
  • 4 dl raastettua porkkanaa
  • öljyä

Tarjoiluun:

  • Puolukoita tai puolukkahilloa

Valmistus

  1. Vatkaa kanamunat ja lisää maito, suola, jauhot ja kaurasuurimot. Jätä turpoamaan noin puoleksi tunniksi. Lisää sen jälkeen porkkanaraaste.
  2. Paista letuiksi miedolla lämmöllä.
  3. Tarjoa sellaisinaan tai puolukan kanssa. Raikas salaatti sopii myös hyvin porkkanalettujen seuraksi.

Yksi vastaus artikkeliin “Gluteenittomat porkkanaletut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.