Terveellinen minttusuklaamousse – ihana maku ilman lisättyä sokeria
Herkulliseen minttusuklaamousseen ei tarvita lisättyä sokeria, vaan ihanan jälkiruoan makeus tulee banaanista. Härkäpapurouheseos tuo mousseen mukavasti kuitua ja proteiinia. Hyvää, terveellistä ja gluteenitonta!
Ainekset
Kaksi annosta
- 4 banaania
- 3 avokadoa
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 dl härkäpapurouheseosta
- kourallinen mintunlehtiä
- 1 dl mantelimaitoa
- pinnalle tuoretta minttua ja mangoa
Valmistus
- Hurauta härkäpapurouheseos blenderillä jauheeksi. Silppua mintunlehdet.
- Lisää kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi. Nostele lusikalla astioihin.
- Koristele mintunlehdillä ja mangosiivuilla. Tarjoile esimerkiksi härkäpapugranolan kanssa.
Resepti ja kuva: Verso Food Oy
Miten teen levylihapiirakan taikinan gluteenitomana??