Terveellinen minttusuklaamousse – ihana maku ilman lisättyä sokeria

Herkulliseen minttusuklaamousseen ei tarvita lisättyä sokeria, vaan ihanan jälkiruoan makeus tulee banaanista. Härkäpapurouheseos tuo mousseen mukavasti kuitua ja proteiinia. Hyvää, terveellistä ja gluteenitonta!

Ainekset

Kaksi annosta

  • 4 banaania
  • 3 avokadoa
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 1 dl härkäpapurouheseosta
  • kourallinen mintunlehtiä
  • 1 dl mantelimaitoa
  • pinnalle tuoretta minttua ja mangoa

Valmistus

  1. Hurauta härkäpapurouheseos blenderillä jauheeksi. Silppua mintunlehdet.
  2. Lisää kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi. Nostele lusikalla astioihin.
  3. Koristele mintunlehdillä ja mangosiivuilla. Tarjoile esimerkiksi härkäpapugranolan kanssa.

Resepti ja kuva: Verso Food Oy

Yksi vastaus artikkeliin “Terveellinen minttusuklaamousse – ihana maku ilman lisättyä sokeria

  • 17.8.2019 klo 14:15
    Permalink

    Miten teen levylihapiirakan taikinan gluteenitomana??

    Vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.