Urtekramilta kaksi uutta luomugranolaa nautiskelun ystäville

Urtekram tuo valikoimaansa kaksi rouskuvaa suklaista granolaa.

Luksusta aamiaiseen

Urtekramin uudet suklaiset luomugranolat tuovat aamu-, ilta- ja välipaloihin ripauksen rouskuvaa luksusta. Palmuöljyttömät, raakaruokosokerilla ja agavesiirapilla makeutetut granolat ovat täynnä rapeutta ja makeutta, ja niihin ihastuu koko perhe. Hemmotteluhetken loihtiminen käy helposti lisäämällä granolaa jogurtin, smoothien tai puuron joukkoon.

Tanskalainen Urtekram tarjoaa laajan valikoiman luomuruokia, joita on alansa pioneerina tuonut markkinoille jo vuodesta 1972 lähtien. Luomun kysyntä on jatkanut kasvuaan ja suosio on levinnyt yhä laajemman yleisön joukkoon. Luomun arkipäiväistymisen ja kotiruoanlaiton lisääntymisen myötä luomulta toivotaan ympäristöystävällisyyden ja puhtauden lisäksi helppoutta ja nopeutta sekä hyvää makua. Urtekram vastaa kuluttajien tarpeisiin yhdistämällä nämä ominaisuudet yhä kasvavassa luomuvalikoimassaan.

Urtekram Crunchy Granola Vadelma & Tumma suklaa

Tässä uutuusgranolassa hemmottelee syvän tumman suklaan ja pirteän hapokkaan vadelman lumoava liitto. Isot tummasuklaapalat hurmaavat täyteläisyydellään vaativankin nautiskelijan.

Raaka-aineet: Kaurahiutale, raakaruokosokeri, tumma suklaa 70% (8%) (kaakaomassa, ruokosokeri, kaakaovoi), auringonkukkaöljy, puffattu riisi, kaakaojauhe, vadelma (1,5%), merisuola.

Urtekram Crunchy Granola Kookos & Valkoinen suklaa

Trooppisiin maisemiin vievä makumaailma syntyy rapeaksi paahdettujen kookoslastujen, suussa sulavien valkosuklaapalojen ja viettelevän kookos-crunchyn yhdistelmästä. Kookoksen pehmeys sopii täydellisesti makupariksi esimerkiksi raikkaille hedelmille.

Raaka-aineet: Kaurahiutale, spelttihiutale, raakaruokosokeri, valkoinen suklaa (8%) (raakaruokosokeri, kaakaovoi, maitojauhe), kookoshiutale (8%), paahdettu kookoslastu (6%), agavesiirappi, puffattu riisi, auringonkukkaöljy, kookosöljy, merisuola.

Lähde ja kuva: Urtekram