Uutuus: Familia Verden Chili con Tofu -valmisateria

Familia Verde tuo markkinoille kasvisversion Chili con Carnesta! Chili con Tofu on lämmittämistä vaille valmis gluteeniton valmisruoka, joka sopii hyvin esimerkiksi kiireiseen arkeen tai vaikkapa retkievääksi.

Luomuaineksista valmistettu valmisateria sisältää runsaasti kasviksia

Aterian on valmistettu laadukkaista luomuraaka-aineista ja se sisältää runsaasti kasviksia. Tuotteiden ainesosaluettelosta löytyy ainoastaan luonnollisia ainesosia. Kaupan kuivahyllystä löytyvät tuotteet ovat mikrovalmiita, eikä niihin tarvitse lisätä mitään. Lämmitys onnistuu myös vesihauteessa.

Familia Verde Chili con Tofu täysjyväriisillä on vegaaninen versio klassisesta Chili con Carnesta. Sen maku syntyy luomutomaateista, -kidneypavuista ja -paprikasta sekä ripauksesta chiliä. Chili con Tofu on vegaaninen ja gluteeniton.

Familia Verde Chili con Tofu myydään 250 gramman pakkauksissa ja ne löytyvät K-Citymarketien sekä muiden hyvinvarusteltujen K-ruokakauppojen hyllyistä lokakuusta alkaen. Pakkauksen hinta on noin 3 euroa.

Tuotetiedot

Ainesosat: Vesi, tomaatti (17%) (kuutioina ja soseena), tofu (11%) (suola, soija, nigari (magnesiumkloridi)), kidneypapu (7%), täysjyväriisi (6%), sipuli, paprika, porkkana, sokerimaissi, auringonkukkaöljy, maissitärkkelys, karkea merisuola, valkosipuli, korianteri (0,5%), juustokumina, mausteet (ml. chili), cayennepippuri

Lähde ja kuva: Familia Verde