Gluteeniton mustikkapiirakka
Tässä jokaisen kotikeittiön perusherkku – näin syntyy ihana mustikkapiirakka ilman gluteenia.
Ainekset
Piirakkapohja
- 75 g voita tai margariinia
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl vettä
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 1/4 dl gluteenitonta jauhoseosta
Täyte
- noin 2 dl mustikoita
- 1 purkki kermaviiliä
- 1/4 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistus
- Piirakkapohja: vatkaa sokeri ja pehmeä rasva kuohkeaksi. Lisää muut aineet ja jäähdytä taikinaa hetki jääkaapissa. Taputtele jäähtynyt taikina voideltuun piirakkavuokaan.
- Täyte: sekoita sokeri, vaniljasokeri, muna ja kermaviili keskenään. Lisää seos vuokaan piirakkapohjan päälle ja lopuksi mustikat seoksen päälle. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
kaikki oli hyviä resetejä koska en tierä miten jauhot imetyvät ku kaikki on melkeen perunajuon sekasia en tierä miten niitä käytetään ja mul on ihokeliaki joka on todella kiusalinen
kiitos kaikki oli 10 arvosia