Parhaat klassiset gluteenittomat leivonnaiset

Gluteenittoman ruokavalion noudattaminen ei todellakaan tarkoita luopumista ihanista leivonnaisista. Kokosimme yhteen rakastetuimmat jälkiruokareseptimme – näillä upeilla gluteenittomilla resepteillä luot toinen toistaan maukkaampia leivonnaisia!

Tiramisu

Gluteeniton tiramisu
Täyteläinen italialainen jälkiruoka sisältää esimerkiksi herkullista kahvia ja maukasta mascarpone-juustoa. Tällä reseptillä tiramisu valmistuu myös ilman raakaa kananmunaa.

Katso gluteenittoman tiramisun resepti täältä!

 

 

Porkkanakakku

Gluteeniton porkkanakakku
Herkullinen porkkanakakku onnistuu helposti myös gluteenittomasti! Tällä reseptillä hurmaat varmasti vaativankin kahvivieraan.

Katso gluteenittoman ja laktoosittoman porkkanakakun resepti täältä!

 

Gluteeniton tiikerikakku

Gluteeniton tiikerikakku
Perinteinen tiikerikakku on näyttävä ja rakastettu vieras kahvipöydässä – eikä sen valmistaminen ole suinkaan mitään rakettitiedettä!

Katso gluteenittoman tiikerikakun resepti täältä!

 

 

Gluteeniton juustokakku
Nam! Rapsakka keksipohja ja ihana tuorejuustotäyte muodostavat yhdessä täydellisen gluteenittoman juustokakun. Makunystyröitä hivelevä kokonaisuus sopii hyvin omaksi iloksi tai vieraiden ihasteltavaksi kahvipöytään.

Katso gluteenittoman juustokakun resepti täältä!

 

Gluteenittoman mustikkapiirakan ohje

Gluteeniton mustikkapiirakka
Rakastettu mustikkapiirakka todistaa sen, että yksinkertaisuus todellakin on kaunista. Maukas kotimainen supermarja ja herkullinen gluteeniton piirakkapohja muodostavat lyömättömän parin, jonka kanssa ei voi mennä vikaan. Niin hyvää, niin helppoa!

Katso gluteenittoman mustikkapiirakan resepti täältä!

 

Valmis manteli-blondie

Gluteeniton manteli-blondie
Tämä suloisuus sopii hyvin monenlaisiin kekkereihin ja mikä parasta – se on helppo ja nopea tehdä! Kauniin manteli-blondien voi koristella oman mielen ja sesongin mukaiseksi.

Katso gluteenittoman manteli-blondien resepti täältä!

 

 

Kuvat: Pixabay/Paulig Group