Helppo ja herkullinen sienikastike

Maistuva ja gluteeniton sienikastike syntyy nopeasti ja helposti alle puolessa tunnissa.

Ainekset

  • 2 ruokalusikallista kuivattuja herkkutatteja
  • 1 teelusikallinen voita
  • 2 salottisipulia hienoksi silputtuna
  • 200 g herkkusieniä viipaloituna
  • 200 g crème fraîchea

Valmistus

  1. Kaada noin 1 dl kiehuvaa vettä kuivattujen herkkutattien päälle. Anna tattien hautua vedessä noin viiden minuutin ajan.
  2. Lämmitä voita kastikepannussa ja lisää salottisipulisilppu. Kuullota sipuleita varovasti, kunnes ne ovat pehmentyneet.
  3. Lisää sipuleiden joukkoon herkkusienet ja paista noin viiden minuutin ajan. Kun herkkusienet ovat kypsyneet, lisää joukkoon noin yksi teelusikallinen herkkutateista irronnutta lientä.
  4. Pilko herkkutatit ja lisää ne pannulle herkkusienten joukkoon. Lisää crème fraîche ja anna kiehahtaa. Mausta lopuksi haluamallasi tavalla.

Resepti: BBC Good Food
Kuva: Pixabay, Gabrielbeltranz