Helppo ja herkullinen sienikastike
Maistuva ja gluteeniton sienikastike syntyy nopeasti ja helposti alle puolessa tunnissa.
Ainekset
- 2 ruokalusikallista kuivattuja herkkutatteja
- 1 teelusikallinen voita
- 2 salottisipulia hienoksi silputtuna
- 200 g herkkusieniä viipaloituna
- 200 g crème fraîchea
Valmistus
- Kaada noin 1 dl kiehuvaa vettä kuivattujen herkkutattien päälle. Anna tattien hautua vedessä noin viiden minuutin ajan.
- Lämmitä voita kastikepannussa ja lisää salottisipulisilppu. Kuullota sipuleita varovasti, kunnes ne ovat pehmentyneet.
- Lisää sipuleiden joukkoon herkkusienet ja paista noin viiden minuutin ajan. Kun herkkusienet ovat kypsyneet, lisää joukkoon noin yksi teelusikallinen herkkutateista irronnutta lientä.
- Pilko herkkutatit ja lisää ne pannulle herkkusienten joukkoon. Lisää crème fraîche ja anna kiehahtaa. Mausta lopuksi haluamallasi tavalla.
Resepti: BBC Good Food
Kuva: Pixabay, Gabrielbeltranz