Maidoton ja gluteeniton mac and cheese
Juustonmakuisesta herkusta voi nauttia myös ilman gluteenia tai maitoa. Kokeile tätä helppoa arkiruokareseptiä!
Ainekset
- 300 g gluteenitonta makaronia
- 2 prk (500 ml) Aito Kauraruoka Juustonmakuista
- loraus oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 5 timjaminoksaa
- 1 rkl kuivattua valkosipulia
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
- 1/3 tl valkopippuria
- 1 ½ tl suolaa
- gluteenittomia korppujauhoja
- koristeluun: timjamia ja paahdettua sipulirouhetta
Valmistus
- Keitä makaroneja 10 minuutin ajan ja huuhdo. Kuutioi sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita oliiviöljyssä viiden timjaminoksan kanssa noin 3 minuutin ajan.
- Lisää mausteet ja Aito Kauraruoka Juustonmakuinen. Kiehauta noin 3 minuutin ajan. Poista timjaminoksat ja lisää 1 rkl korppujauhoja.
- Yhdistä makaronit ja kastike uunivuokaan. Kuorruta vuoka korppujauhoilla ja lorauksella oliiviöljyä. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan, kunnes pinta on kullanruskea. Koristee timjamilla ja paahdetulla sipulirouheella.
Resepti: Fazer Group