Täyteläinen kurpitsakeitto kookoksella ja chilillä
Tällä reseptillä loihdit pehmeän ja täyteläisen kurpitsakeiton, jossa on myös ripaus potkua. Makoisaa, gluteenitonta arkiruokaa!
Ainekset
Kaksi annosta
- Puolikas myskikurpitsa (noin 400 g)
- Kaksi pientä perunaa
- 1 – 2 valkosipulinkynttä
- puolikas, keskivahva chili
- suolaa
- mustapippuria
- 1 dl kookosmaitoa
Valmistus
- Kuori kurpitsa ja halutessasi myös perunat. Lohkoa ne kuutioiksi ja lisää kiehuvaan veteen. Mausta keitinvesi suolalla.
- Poista chilistä siemenet ja kuori valkosipulinkynnet. Pilko chili ja valkosipuli pieniksi paloiksi. Lisää ne kurpitsoiden ja perunoiden joukkoon.
- Keitä aineksia, kunnes kurpitsat ja perunat ovat pehmenneet. Siivilöi ylimääräinen neste pois, lisää mustapippuria ja kookosmaito ainesten joukkoon. Soseuta sosekeitoksi sauvasekoittimella. Koristele haluamallasi tavalla.