Gluteenittomat portobello-kikhernepihvit
Gluteenitonta kasvisruokaa helposti! Saat reseptistä maidottoman ja vegaanisen, kun korvaat luonnonjogurtin kasvipohjaisella vaihtoehdolla.
Ainekset
- 3 kpl portobellosientä
- 1 kpl valkosipulinkynsi
- 310 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
- 1/2 punainen chilipaprika
- 1 ruukku korianteria
- 1/4 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1/2 dl hienoa tattarijauhoa
Lisäksi:
- 200 g luonnonjogurttia
- 1/2 ruukku korianteria
- 1 tl wasabia
- ripaus suolaa
Valmistus
- Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
- Ota nokareita ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
- Valmista seuraksi jogurttikastike. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Resepti ja kuva: Champ