Gratinoitu silli
Sillistä saa loihdittua vaikka minkälaisia herkkuja! Gratinoitu silli on maukas ja gluteeniton ruoka, jolla saat helposti vaihtelua omiin kokkailuihin – kokeile jo tänään!
Ainekset
- 4 kevytsuolattua sillifilettä
- 1 prk smetanaa
- 1 dl kermaa
- 2 rkl dijon sinappia
- tilliä
- ruohosipulia
Valmistus
- Huuhtele sillifileet hyvin ja kuivaa ne talouspaperilla.
- Sekoita kasarissa smetana, kerma ja sinappi.
- Anna seoksen kiehahtaa. Aseta sillifileet uunivuokaan ja lisää kastike.
- Gratinoi 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes silli on saanut kauniin kullankeltaisen värin.
- Ota paistos uunista ja tarjoile gluteenittoman tumman leivän ja perunoiden kera.
Resepti ja kuva: Pro kala