Mausteiset kesäkurpitsa-lohirullat
Terveellistä, helppoa ja hyvää! Mausteiset kesäkurpitsa-lohirullat ovat gluteenittomia ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
Ainekset
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa, leikattu 10 cm:n levyisiksi paloiksi
- 250 grammaa lohta
- 1 tl sitruunamehua
- 2 rkl tuorejuustoa (huoneenlämpöistä)
- 12 parsaa, leikattu 10 cm:n paloiksi
- 1 kuorittu ja viipaloitu porkkana
- 2 rkl majoneesia
- 5 tl srirachaa
Lisäksi
- wasabia
- marinoitua inkivääriä
Valmistus
- Leikkaa kesäkurpitsalevyt noin 13 cm:n pituisiksi siivuiksi.
- Levitä kesäkurpitsasiivuille tuorejuustoa ja laita kaksi parsaa vaakatasossa sekä porkkanaviipaleet jokaisen kesäkurpitsasiivun päälle.
- Sekoita lohi ja sitruunamehu pienessä kulhossa ja levitä kesäkurpitsasiivuille.
- Peitä kesäkurpitsasiivut vielä majoneesilla ja srirachalla ja rullaa ne.
- Leikkaa jokainen rulla neljään osaan. Käytä tarvittaessa hammastikkuja pitämään rullat kasassa.
- Tarjoile heti wasabin ja marinoidun inkiväärin kanssa.
Resepti ja kuva: Kitchen Aid