Quesadillat kanatäytteellä
Kanatäytteiset quesadillat ovat maukasta ja mukavan mausteista arkiruokaa.
Ainekset
6 annosta
- 6 kpl (1 pkt) gluteenittomia maissitortilloja
- 500 g kanafileetä suikaloituna
- 1 pussi Santa Maria Crispy Chicken Bites Spice Mixiä
- 300 g pakastemaissia
- 1 paprika suikaleina
- puolikas sipuli
- 1 pussi Santa Maria Fajita Spice Mixiä
- 200 g fetajuustoa
- jääsalaattia
- tomaattia
- 1 prk Santa Maria Cheddar Cheese Dip -dippikastiketta
- 1 prk vihreitä jalapenoja
- öljyä paistamiseen
- Lisukkeeksi nacho-salaatti yhdistämällä Santa Maria Nacho -sipsejä, jääsalaattia ja kirsikkatomaatteja.
Valmistus
- Paista kanafileet uunissa Crispy Chicken Bites -maustepussin ohjeen mukaan.
- Valmista sillä aikaa maissitäyte pannulla. Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikasuikaleet ja maissi. Kun maissi on saanut väriä, sekoita Fajita-mausteseos joukkoon ja sekoittele kuumalla pannulla pari minuuttia.
- Pilko fetajuusto, salaatti ja tomaatti. Sivele juustodippiä tortillalle ja levitä täytteet puolelle tortillalle. Taita kaksinkerroin ja ruskista molempia puolia tovi kuumalla pannulla. Leikkaa kahtia ja tarjoa salaatin kera.
Resepti: Santa Maria / Esmeralda’s