Quesadillat kanatäytteellä

Kanatäytteiset quesadillat ovat maukasta ja mukavan mausteista arkiruokaa.

Ainekset

6 annosta

  • 6 kpl (1 pkt) gluteenittomia maissitortilloja
  • 500 g kanafileetä suikaloituna
  • 1 pussi Santa Maria Crispy Chicken Bites Spice Mixiä
  • 300 g pakastemaissia
  • 1 paprika suikaleina
  • puolikas sipuli
  • 1 pussi Santa Maria Fajita Spice Mixiä
  • 200 g fetajuustoa
  • jääsalaattia
  • tomaattia
  • 1 prk Santa Maria Cheddar Cheese Dip -dippikastiketta
  • 1 prk vihreitä jalapenoja
  • öljyä paistamiseen
  • Lisukkeeksi nacho-salaatti yhdistämällä Santa Maria Nacho -sipsejä, jääsalaattia ja kirsikkatomaatteja.

Valmistus

  1. Paista kanafileet uunissa Crispy Chicken Bites -maustepussin ohjeen mukaan.
  2. Valmista sillä aikaa maissitäyte pannulla. Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikasuikaleet ja maissi. Kun maissi on saanut väriä, sekoita Fajita-mausteseos joukkoon ja sekoittele kuumalla pannulla pari minuuttia.
  3. Pilko fetajuusto, salaatti ja tomaatti. Sivele juustodippiä tortillalle ja levitä täytteet puolelle tortillalle. Taita kaksinkerroin ja ruskista molempia puolia tovi kuumalla pannulla. Leikkaa kahtia ja tarjoa salaatin kera.

Resepti: Santa Maria / Esmeralda’s