Gluteenittomat porkkanaletut
Ruokaisat porkkanaletut sopivat välipalaksi tai osaksi kasvisateriaa. Tarjoa pirteän puolukkahillon kanssa!
Ainekset
- 3 kananmunaa
- 0,5 l maitoa
- 2 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 1 dl gluteenittomia kaurasuurimoita
- 1,5 tl suolaa
- 4 dl raastettua porkkanaa
- öljyä
Tarjoiluun:
- Puolukoita tai puolukkahilloa
Valmistus
- Vatkaa kanamunat ja lisää maito, suola, jauhot ja kaurasuurimot. Jätä turpoamaan noin puoleksi tunniksi. Lisää sen jälkeen porkkanaraaste.
- Paista letuiksi miedolla lämmöllä.
- Tarjoa sellaisinaan tai puolukan kanssa. Raikas salaatti sopii myös hyvin porkkanalettujen seuraksi.
Mielestäni hyviä ohjeita