Gluteenittomat porkkanaletut

Ruokaisat porkkanaletut sopivat välipalaksi tai osaksi kasvisateriaa. Tarjoa pirteän puolukkahillon kanssa!

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 0,5 l maitoa
  • 2 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl gluteenittomia kaurasuurimoita
  • 1,5 tl suolaa
  • 4 dl raastettua porkkanaa
  • öljyä

Tarjoiluun:

  • Puolukoita tai puolukkahilloa

Valmistus

  1. Vatkaa kanamunat ja lisää maito, suola, jauhot ja kaurasuurimot. Jätä turpoamaan noin puoleksi tunniksi. Lisää sen jälkeen porkkanaraaste.
  2. Paista letuiksi miedolla lämmöllä.
  3. Tarjoa sellaisinaan tai puolukan kanssa. Raikas salaatti sopii myös hyvin porkkanalettujen seuraksi.

One thought on “Gluteenittomat porkkanaletut

  • 2.12.2017 klo 10:14
    Permalink

    Mielestäni hyviä ohjeita

Kommentit on suljettu.