Pääsiäisen parhaat herkut – näin syntyy gluteeniton pääsiäismenu
Pääsiäisenä herkutellaan! Kokosimme yhteen Gluteenittomat reseptit -sivuston herkullisimmat pääsiäiseen sopivat reseptit. Näillä resepteillä onnistuu täydellinen gluteeniton pääsiäismenu!
Täyteläinen parsakeitto
Kevät on parsan aikaa, ja mikä sopisikaan paremmin juhlapöydän alkupalaksi kuin tämä ylellinen keitto?
Karitsan sisäfile tryffeliranskankermalla
Karitsan sisäfilee ja sen juhlalliset lisukkeet ovat pääsiäispöydän kruunu. Kokeile ja ihastu!
Parsa-makkarasalaatti timjamicrèmellä
Pääsiäisen herkkusalaatti syntyy parsasta ja grillimakkarasta. Täydellistä!
Mausteiset kesäkurpitsa-lohirullat
Tässäpä herkulliset suupalat mausteisen ruoan ystäville!
Herkullinen yrttiperunasalaatti
Nam! Tämän salaatin juju on maistuvassa kotitekoisessa majoneesissa.
Henri Alénin ruskistettu ja vaahdotettu voi
Ruskistettu ja vaahdotettu voi on helppo ja herkullinen tapa nostaa juhlapöydän menu uudelle tasolle! Tätä kannattaa kokeilla.
Pasha
Ei pääsiäispöytää ilman pashaa! Maistuva jälkiruoka syntyy vaivatta myös kotioloissa.
Gluteeniton lime-valkosuklaajuustokakku
Kevät on limen sesonkiaikaa, minkä vuoksi tämä ihana kakku sopii täydellisesti pääsiäisen jälkiruoaksi.
Kuvat: Kirami Oy/ HK Scan / Kitchen Aid / Pixabay / Arla Oy