Karitsan sisäfile tryffeliranskankermalla
Herkullinen karitsan sisäfile kruunaa päivällispöydän. Kokeile tätä maittavaa ja gluteenitonta annosta tryffeliranskankerman ja hillottujen kasvisten kanssa!
Ainekset
- 500 g karitsan sisäfileetä
Tryffeliranskankerma:
- 150 g ranskankermaa
- 2 ml tryffeliöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Hillotut kasvikset:
- 2 kpl retiisejä
- 2 kpl porkkanoita
- 50 g kantarelleja
- 50 g kesäkurpitsaa
Kasvisten liemi:
- 0,5 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl sokeria
- 1,5 dl vettä
Valmistus
Karitsa:
- Poista karitsan sisäfileestä kalvot.
- Paahda kuumalla grillilevyllä fileitä vain 30 sekuntia per puoli.
- Mausta suolalla ja pippurilla ja anna vetäytyä ennen leikkaamista pari minuuttia
- Tarjoile tryffeliranskankerman ja hillottujen kasvisten kera.
Tryffeliranskankerma:
- Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja varkaa hieman, jotta saat rakenteen paksummaksi.
Hillotut kasvikset:
- Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi
- Kiehauta liemi
- Lisää kasvikset lämpimään liemeen ja anna maustua jääkaapissa
Resepti: Jesse Söderlund / Kirami