Karitsan sisäfile tryffeliranskankermalla

Herkullinen karitsan sisäfile kruunaa päivällispöydän. Kokeile tätä maittavaa ja gluteenitonta annosta tryffeliranskankerman ja hillottujen kasvisten kanssa!

Ainekset

  • 500 g karitsan sisäfileetä

Tryffeliranskankerma:

  • 150 g ranskankermaa
  • 2 ml tryffeliöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Hillotut kasvikset:

  • 2 kpl retiisejä
  • 2 kpl porkkanoita
  • 50 g kantarelleja
  • 50 g kesäkurpitsaa

Kasvisten liemi:

  • 0,5 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1,5 dl vettä

Valmistus

Karitsa:

  1. Poista karitsan sisäfileestä kalvot.
  2. Paahda kuumalla grillilevyllä fileitä vain 30 sekuntia per puoli.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna vetäytyä ennen leikkaamista pari minuuttia
  4. Tarjoile tryffeliranskankerman ja hillottujen kasvisten kera.

Tryffeliranskankerma:

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja varkaa hieman, jotta saat rakenteen paksummaksi.

Hillotut kasvikset:

  1. Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi
  2. Kiehauta liemi
  3. Lisää kasvikset lämpimään liemeen ja anna maustua jääkaapissa

Resepti: Jesse Söderlund / Kirami