Katkaravut ja maukas gluteeniton nuudelikeitto
Tuo pieni pala Aasiaa kotikeittiöösi helposti! Tässä gluteenittomassa reseptissä ihaninta ovat raikkaat raaka-aineet ja pieni tulisuus. Reseptin on ideoinut Michelin-tähdellä palkittu keittiömestari Jouni Toivanen.
Ainekset
- 200 g katkarapuja
- 200 g gluteenittomia nuudeleita
- 6 dl dashilientä (valmisjauhetta etnisistä kaupoista)
- 0,5 dl soijakastiketta
- 0,5 dl miriniä
- 1 rkl misotahnaa
- 4 kpl kevätsipulia
- 1 kpl punainen chili
- 1 Vau miten TULINEN silmusalaatti -rasia
- muutama retiisi
- 2 arkkia norilevää
- 1 tl seesamiöljyä
Valmistus
- Kiehauta dashiliemi, soija, mirin ja misotahna. Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan.
- Hienonna kevät sipulit ja viipaloi chili ja retiisit.
- Leikkaa norilevyt saksilla suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset isossa kattilassa ja tarjoa höyryävän kuumana.
Resepti ja kuva: Silmusalaatti