Kikhernepasta vuohenjuustolla, lehtikaalilla ja paahdetuilla pähkinöillä
Herkullinen kikhernepasta sopii paitsi gluteenittomaan ruokavalioon myös soija-allergikoille. Vuohenjuusto, lehtikaali ja paahdetut pähkinät kruunaavat annoksen.
Ainekset
- 300 g Risenta kikherne-fusilleja
- 200 g lehtikaalia
- 200 g vuohenjuustoa
- 1 pussi saksanpähkinöitä
- 2 dl kermaa
- oliiviöljyä paistamiseen
Valmistus
- Keitä kikhernepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paahda pähkinöitä kuivalla pannulla kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
- Suikaloi lehtikaali ja kuullota sitä oliiviöljyssä.
- Lisää kerma ja keitä kokoon muutama minuutti.
- Murusta vuohenjuusto joukkoon ja sekoita. Ripottele pastan päälle saksanpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä ja tarjoile.
Reseptin lähde: Risenta
Kuva: Risenta