Meksikolainen lihapannu ja gluteenittomat nachot
Herkullinen ja helppo lihapannu valmistuu alle puolessa tunnissa. Resepti on sekä gluteeniton että laktoositon ja voit säädellä ruoan tulisuusastetta helposti oman makusi mukaiseksi.
Ainekset
Annosmäärä: 4
- 300 g jauhelihaa
- ½ tl suolaa
- 1 ps (400 g) Apetit papu-maissi-paprika Texmex–sekoitusta tai vastaavat vihannekset muussa muodossa
- ½ tl mustapippuria rouhittuna
- 2 kevätsipulia
- (chiliä)
Tarjoiluun:
- 200 g gluteenittomia nachoja
- 100 g laktoositonta ranskankermaa
Valmistus
- Ruskista jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Mausta ja lisää kasvissekoitus. Hauduta viitisen minuuttia seosta silloin tällöin sekoittaen. Silppua päälle kevätsipulit. Halutessasi voit lisätä myös tuoretta chiliä tai chilimaustetta tuomaan ruokaan tulisuutta.
- Kuumenna nachot mikroaaltouunissa tai uunissa. Tarjoa lihapannu nachojen ja ranskankerman kanssa.
Vinkki! Jauhelihan sijaan voit käyttää myös härkistä.
Reseptin lähde: Apetit
Kuva: Apetit Ruoka Oy