Meksikolainen lihapannu ja gluteenittomat nachot

Herkullinen ja helppo lihapannu valmistuu alle puolessa tunnissa. Resepti on sekä gluteeniton että laktoositon ja voit säädellä ruoan tulisuusastetta helposti oman makusi mukaiseksi.

Ainekset

Annosmäärä: 4

  • 300 g jauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 ps (400 g) Apetit papu-maissi-paprika Texmex–sekoitusta tai vastaavat vihannekset muussa muodossa
  • ½ tl mustapippuria rouhittuna
  • 2 kevätsipulia
  • (chiliä)

Tarjoiluun:

  • 200 g gluteenittomia nachoja
  • 100 g laktoositonta ranskankermaa

Valmistus

  1. Ruskista jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Mausta ja lisää kasvissekoitus. Hauduta viitisen minuuttia seosta silloin tällöin sekoittaen. Silppua päälle kevätsipulit. Halutessasi voit lisätä myös tuoretta chiliä tai chilimaustetta tuomaan ruokaan tulisuutta.
  2. Kuumenna nachot mikroaaltouunissa tai uunissa. Tarjoa lihapannu nachojen ja ranskankerman kanssa.

Vinkki! Jauhelihan sijaan voit käyttää myös härkistä.

Reseptin lähde: Apetit
Kuva: Apetit Ruoka Oy