Suloiset gluteenittomat minijuustokakut

Kätevät annoskokoiset minijuustokakut sopivat käteviksi tarjoiltaviksi juhliin tai kahvikesteille. Koristele mielesi mukaan esimerkiksi marjoilla tai suklaalla.

Ainekset

Pohja:

Täyte:

  • 40 g tumman suklaan makuista gluteenitonta välipalakeksiä, esim. Provena Kaura&Tumma suklaa
  • 150 g valkosuklaata
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl tomusokeria

Valmistus

  1. Vuoraa 10 halkaisijaltaan noin 6 cm kakkurengasta leivinpaperilla tai kalvolla.
  2. Sulata margariini. Murskaa Kaura-Siirappikeksit ja sekoita margariinisulan kanssa.
  3. Painele seos kakkurenkaiden pohjalle.
  4. Murustele Kaura-Tumma Suklaakeksit.
  5. Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen. Sekoita suklaa tasaiseksi.
  6. Lisää tuorejuuston ja kerman joukkoon sokerit siivilän läpi ja vatkaa tasaiseksi.
  7. Lisää joukkoon suklaasula hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi keksimurut.
  8. Annostele täyte keksipohjien päälle. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
  9. Poista kakkurengas ja kalvo. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti!

Resepti ja kuva: Ravintoraisio Oy

Katso myös: gluteeniton juustokakku!