Gluteenittomat juustomuffinit
Gluteenittomat juustomuffinit sopivat välipalaksi tai tarjottavaksi rentoihin juhliin. Helppoa ja hyvää!
Ainekset
6 kpl
- 3 kananmunaa
- 1 ¼ dl kookosjauhoa
- 3/4 dl mantelijauhoa
- ½ dl psylliumsiemenkuorta
- 1 ¼ tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 2 rkl crème fraichea
- 1 dl västerbottensost-juustoa raastettuna
- 25 g sulatettua voita + 2 rkl voita vuokien voiteluun
- 4 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Valmistus
- Vatkaa munat vaahdoksi. Sekoita kuivat ainesosat keskenään. Lisää juustoraaste, crème fraiche, aurinkokuivatut tomaatit ja voisula. Kaada mukaan vatkatut kananmunat ja sekoita taikina tasaiseksi ja sileäksi.
- Voitele kuuden muffinin teflonvuoka. Jaa taikina kuppeihin ja tasoita muffinien pinta veteen kastetulla lusikalla. Paista 175-asteisessa uunissa noin 16–18 minuuttia.
onko oikein tuo psylliumin määrä 1/2 dl?
Luulisin Jotta olisi 1/2 tl Jos itse leipoisin niin laittaisin 1 tl psylliumia.