Grillatut avokadot
Grillatut avokadot valmistuvat pehmeiksi ja meheviksi käden käänteessä. Kokeile helppoa reseptiä ja herkuttele!
Ainekset
- 1 kypsä avokado
- Suolaa
- Mustapippuria
- 1 sitruunan mehu
- Tuoretta inkivääriä
- Tuoretta chiliä
- Oliiviöljyä
Valmistus
- Puolita avokado, irrota kivi ja leikkaa kuoreen maustumista edistävät ristikkoviillot siten, että liha jää kiinni kuoreen.
- Mausta avokadonpuolikkaat suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä. Lisää päälle silputtu chili ja inkivääri.
- Anna avokadojen kypsyä grillissä noin 5–7 minuuttia. Halutessasi voit maustaa avokadot kääntämisen jälkeen esimerkiksi valkosipulilla ja parmesan-juustoraasteella.
Reseptin lähde: Lidl Suomi, Grillimestari-kilpailun vuoden 2016 hopeamitalisti Nikke Häggström