Gluteenittomat kasvispitaleivät tsatsikilla
Maukasta Välimeren ruokakulttuurin inspiroimaa katuruokaa! Tämä helppo gluteeniton resepti sopii hyvin arkeen tai vaikkapa illanistujaisiin.
Ainekset
Neljä annosta
- 4 kpl gluteenittomia pitataskuja
- 70 g babypinaattia
- 2 pkt (à 165 g) Härkis-burgerpihvejä
- 200 g halloumijuustoa
- 1 punainen paprika
- 1 punasipuli
Tsatsiki:
- 200 g kreikkalaista jogurttia
- puolikas kurkku
- 1 valkosipulin kynsi
- 0,5 tl suolaa
- tuoretta minttua viimeistelyyn
Valmistus
- Valmista tsatsiki sekoittamalla jogurttiin raastettu kurkku, hienonnettu valkosipuli. Mausta kevyesti suolalla.
- Paista tai grillaa Härkis-pihvit ja viipaloitu halloumijuusto kevyesti.
- Lämmitä gluteenittomat pitataskut halutessasi. Kokoa pitataskuun pinaatinlehtiä, pihvi, halloumijuustoa, suikaloitua paprikaa ja punasipulirenkaita sekä tsatsikia. Viimeistele tuoreella mintulla.
Resepti ja kuva: Verso Food Oy